Eine Agentur, die alle ersetzt!

Contact Information

Profitieren Sie von den Vorteilen des Outwork!

Follow us

Agjent/e të shitjes

Orar i plotë
Prishtinë, Kosovë

Agjent/e të shitjes

1200 /Projekt afatgjatë

Dëshironi që të bëheni pjesë e ekipit tonë?

... mos humbisni kohë, aplikoni tani!

Job Description:

Agjent/e të shitjes
Gjuhë gjermane

Kualifikimet:
- Njohuri të gjuhës gjermane - dialekti zviceran
- Eksperience në shitje
- Aftësi të mira komunikimi
- Aftësi të mira kompjuterike
- Aftësi te mira organizative

Benifitet:
- Pagë mbi 1200 EUR
- Bonuse për angazhim të shtuar
- Ambient i mirë pune në Prishtinë
- Ligjeratë nga trejner me renome
- Mundësi avansimi brenda kompanisë
- Orari: 08:00-17:00 (Hënë - Premte)
- Pauza 2x15 min dhe 60 min

Afati i fundit për aplikim: 05.11.2022

+38344280631

Agjent/e të shitjes

Prishtinë, Kosovë
1200 /Projekt afatgjatë

FullStack Engineer (Node/React)

Prishtinë, Kosovë
/+2-year project

PHP Support/Developer

Prishtinë, Kosovë
/Minimum one-year project

Senior Backend / Fullstack Developer

Prishtinë, Kosovë
/+2-year project